ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

  

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στις 10 η ώρα το πρωί, στην αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης, Πειραιώς  1 (στη στοά) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, και την απονομή των βραβείων στα Σερβιωτόπουλα που διακρίθηκαν στις σπουδές τους στη μέση, ανωτάτη και μεταπτυχιακή εκπαίδευση, και την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Παράκληση για την έγκαιρη ενημέρωσή μας για τα παιδιά που στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτατα Πνευματικά Ιδρύματα πέτυχαν τους στόχους τους.

      

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.