28-11-2021 Εκλογές του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 (10.00 π.μ.-15.00 μ.μ.), θα διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων "Η Κοίμηση της Θεοτόκου", στα γραφεία του Συνδέσμου μας, στο κέντρο της Αθήνας, οδός Αγίου Μάρκου 16, 5ος όροφος.

Για την ενημέρωση όλων των πατριωτών που καλούνται να προσέλθουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας να εκτελέσουν το Συλλογικό και πατριωτικό τους χρέος, αναδημοσιεύουμε το παρακάτω σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας servou.gr από τις προηγούμενες εκλογές του Συνδέσμου (2019).

Το άρθρο του καταστατικού για τις αρχαιρεσίες του ΣυνδέσμουΕλένη Κ. Μπόρα


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.