Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 (10.00 π.μ.-15.00 μ.μ.), θα διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων "Η Κοίμηση της Θεοτόκου", στα γραφεία του Συνδέσμου μας, στο κέντρο της Αθήνας, οδός Αγίου Μάρκου 16, 5ος όροφος.

Για την ενημέρωση όλων των πατριωτών που καλούνται να προσέλθουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας να εκτελέσουν το Συλλογικό και πατριωτικό τους χρέος, αναδημοσιεύουμε το παρακάτω σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας servou.gr από τις προηγούμενες εκλογές του Συνδέσμου (2019).

Το άρθρο του καταστατικού για τις αρχαιρεσίες του ΣυνδέσμουΕλένη Κ. Μπόρα
Γραμματέας Δ.Σ.
Σύνδεσμος Απανταχού Σερβαίων


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.