sfragida

Μετά τις αρχαιρεσίες της 28ης-11-2021, συγκλήθηκε το πρώτο προσωρινό  Δ.Σ. με προεδρεύοντα τον Νεκτάριο Κωνσταντόπουλο, για την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, και τον καθορισμό των τίτλων και αρμοδιοτήτων των μελών που θα εκπροσωπούν το νέο Δ.Σ., την Επιτροπή Διαχείρισης της ιστοσελίδας servou.gr , την ομάδα του facebook Σύνδεσμος Απανταχού Σερβαίων, και την σύνταξη της εφημερίδας "Αρτοζήνος", για τα επόμενα δύο χρόνια.

Συντάχθηκε, επίσης, Πρακτικό Παράδοσης-Παραλαβής των περιουσιακών στοιχείων του Συνδέσμου από το απερχόμενο Δ.Σ στο νέο Δ.Σ. 

Το νέο Δ.Σ. και όλες οι παραπάνω Επιτροπές συστάθηκαν για να ενεργούν συλλογικά και με αλληλεγγύη.

Σκοπός μας είναι το καλό του τόπου μας, η ανάδειξη και προβολή του, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, της ομορφιάς και του κάλλους του, η διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και η συνέχιση του μακροβιότατου Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων.

Στόχος μας είναι το Σέρβου να έχει θέση στην καρδιά των πατριωτών όλων των ηλικιών, ως ο καλύτερος προορισμός διακοπών και όχι μόνο!

.

Το Δ.Σ.

Πρόεδρος:ΚωνσταντόπουλοςΝεκτάριος του Νικ. 6973329025  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Γραμματέας: Μπόρα Ελένη του Κων. 6931814692  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αντιπρόεδρος: Σχίζας Κώστας του Στυλ. 6945990197 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ταμίας: Παγκράτης Παναγιώτης του Κων. 6976751716 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.m

Μέλη:

Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Ιω. 6945641409 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λιατσόπουλος Νίκος του Γεωρ. 6932980790 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπόρα Αθανασία του Βασ. 6978327524 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ρουσιάς Γιώργος του Ιω. 6936289627 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τσίκος Γρηγόρης του Ιω. 6934292443 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 .

Εξελεγκτική Επιτροπή

Κωνσταντόπουλος Ιωάννης του Δημ. 6977296607

Κωνσταντοπούλου Κατερίνα του Νικ. 6936713101

Σχίζας Αθανάσιος του Παν. 6977646015

Εφορευτική Επιτροπή

Κωνσταντόπουλος Κώστας του Νικ. 6951956102

Σχίζας Νίκος του Στυλ. 6946618091

Βέργος Νίκος του Ιω. (Αναπληρωματικός)

.

Επιτροπή Διαχείρισης Ιστοσελίδας servou.gr

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ιστοσελίδας servou.gr, απαιτείται η συγκρότηση 3μελούς "Επιτροπής Διαχείρισης της Ιστοσελίδας". Η παρούσα ΕΔ απαρτίζεται από 3 μέλη εντός Δ.Σ. και 4 μέλη από προηγούμενα Δ.Σ.

Πρόεδρος Superuser

Μπόρα Ελένη του Κ. 6931814692 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Superusers -Διαχειριστές

Τρουπής Θοδωρής του Γ. 6977365905Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Μαραγκός Χρήστος του Ι. 6945573835 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δάρας Παύλος του Ε. 6936670570 / +491736927547 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Βέργος Ιωάννης του Στ. 6944668009 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Editors (εκπαιδευόμενοι)

Κωνσταντόπουλος Νεκτάριος του Ν. 6973329025 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ρουσιάς Γιώργος του Ιω. 6936289627 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., όσοι επιθυμούν μπορούν να εκπαιδευτούν για να γίνουν Εditors.

.

Ομάδα Facebook: Σύνδεσμος Απανταχού Σερβαίων

Administrators:

Σχίζας Κώστας του Στυλ. 6945990197 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δάρας Παύλος του Ευστ. 6936670570 / +491736927547 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Τσίκος Γρηγόρης του Ιω. 6934292443 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Moderators

Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Ιω. 6945641409 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπόρα Αθανασία του Βασ. 6978327524 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

.

Εφημερίδα "Αρτοζήνος"

Συντακτική Επιτροπή

Μπόρα Ελένη του Κων. 6931814692 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρουπής Θοδωρής του Γεω. 6977365905 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Μπόρας Ιωάννης του Κων. 6977631017 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

.

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

όλα τα μέλη του Δ.Σ. και των Επιτροπών σας ευχαριστούμε θερμά,

ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας που βιώνουμε,

για τη συμβολή, τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας,

προς τον Σύνδεσμο Απανταχού Σερβαίων

«Η Κοίμηση της Θεοτόκου».

Σας ευχαριστούμε πάντα για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας!

.

Ελένη Κ. Μπόρα,
Γενική γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου
του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων
«Η Κοίμηση της Θεοτόκου»




Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.