Απεβίωσε την 3η Μαρτίου 2013 πλήρης ημερών σε ηλικία 102 ετών η Γεωργία Κ. Παπαθωμοπούλου, και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την 4η Μαρτίου 2013 από τον Ιερό Ναό του χωριού μας Σέρβου «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ». Ήταν θυγατέρα του Ιωάννη Γ. Σχίζα (Μπακαλόγιαννη), και της Σταυρούλας Δ. Παπανικολάου (Παπαδημήτρη).

Παντρεύτηκε τον Ντίνο Γ. Παπαθωμόπουλο (Εικοσιμία), και απέκτησαν τρία παιδιά, το Γιώκο που παντρεύτηκε την Ιωάννα Γκιώνη,, το Γιάννη ( προ 40 ημερών έφυγε πρόωρα από τη ζωή), που παντρεύτηκε τη Σοφία Γ. Σχίζα και την Ελένη, που παντρεύτηκε το Σάββα Χρόνη, που της χάρισαν και 6 εγγόνια.

Η εκλιπούσα ήταν ενάρετη και καλοσυνάτη μάνα, σύζυγος, γιαγιά, και αξιαγάπητη στη μικρή κοινωνία του χωριού μας.

 

Το ΔΣ του Συνδέσμου συλλυπείται τους οικείους της εκλιπούσης


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.