ΧΙΜ ΣΟΙ ΜΑΡ ΑΓΓΕΛΙΚΗΈφυγε από τη ζωή την 17η  Ιουλίου 2013 η Αγγελική Ι. Μαραγκού σε ηλικία 95 ετών, και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την 18η Ιουλίου και ώρα 5.30 μ.μ από το κοιμητήριο Αμαρουσίου.

 

Ήταν το 2ο από τα πέντε παιδιά (Παρασκευάς, Αγγελική, ΗλίαςΝίκη και  Γεωργία) του Χρήστου Παρ. Στρίκου και της Βασίλως Η. Παπαγεωργίου.

Παντρεύτηκε τον Ιωάννη Ν. Μαραγκό (Μαραγκόγιαννη) και απέκτησαν τρία παιδιά. Το Νίκο (Εργολάβο οικοδομών), το Χρήστο (παιδίατρο) και την Κανέλλα, που τους χάρισαν 6  εγγόνια και 3 δισέγγονα.

 

Η Αγγελική υπήρξε υπόδειγμα καλής συζύγου, μάνας και γιαγιάς. Φιλήσυχος άνθρωπος, ευγενική και πάντα με το χαμόγελο κατάφερε και κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη όλων των συγχωριανών μας.

 Στην κάτω φωτογραφία η Αγγελική με τα αδέρφια της: Παρασκευά, Νίκη, Ηλία (θύμα πολέμου το 1949, ενώ υπηρετούσε τη θητεία του) και Γεωργία

ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τη συμπάθειά του στην οικογένεια της εκλιπούσης.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.