panellinies servou 2013 280 378Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων συγχαίρει όλους τους νέους που επέτυχαν στα τριτοβάθμια ιδρύματα της χώρας σε καιρούς πολύ πιο δύσκολους από αυτούς που αντιμετώπισαν οι γονείς τους. Ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. 

Επίσης, καλό κουράγιο για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, ας μην απογοητεύονται όμως, και αν το θέλουν πολύ, ας ξαναπροσπαθήσουν του χρόνου, τίποτα δεν έχει χαθεί και δεν έχει κριθεί ακόμα, όλα είναι ανοιχτά μπροστά τους! Η ζωή είναι τόσο γεμάτη εκπλήξεις και δυνατότητες, ας μην αφήσουν μια αναποδιά να τους καταβάλει.

Τέλος, παρακαλούμε τους γονείς και συγγενείς των νέων μας, με καταγωγή από το χωριό, που πέτυχαν σε κάποια σχολή ή απέκτησαν πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ, ή μεταπτυχιακό-διδακτορικό τίτλο σπουδών, καθώς και για τα παιδιά που αρίστευσαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να μας ενημερώσουν είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε με ένα απλό τηλεφώνημα σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.