Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες του Συνδέσμου για όλα τα γούστα

Μαζευτήκαμε στο εργαστήριο μας, τυλιχτήκαμε με πολύχρωμες κορδέλες, βάλαμε μεράκι και μπόλικη φαντασία και σας παρουσιάζουμε τις μαγευτικές Πασχαλινές λαμπάδες μας, όλες χειροποίητες, φτιαγμένες με πολύ στυλ, προσοχή και ξεχωριστά στολίδια! Αγαπητοί Νονοί και Νονές, σας καλούμε να κάνετε τη διαφορά φέτος, δείτε τις λαμπάδες στις φωτογραφίες και σκεφτείτε πόσο θα χαρεί το βαφτιστήρι σας, εάν κάποια από αυτές γίνει δική του! 

Μην χάνετε χρόνο και προτιμήστε μας, σας περιμένουμε την Κυριακή, 6 Απριλίου 2014 στο γραφείο του Συνδέσμου (Αγ. Μάρκου 16, 5ος όροφος), ώρες 11:00 - 14:00 για να τις δείτε από κοντά και να διαλέξετε αυτή που σας εκφράζει, σε τιμή που δεν ξανάγινε, μόνο 10 €. Τέλος, όσοι δεν μπορέσετε να έρθετε μην ανησυχείτε, την Μεγάλη εβδομάδα θα μπορείτε να τις προμηθευτείτε στο χωριό.

  

Φωτογραφίες (Slideshow)

Τo Slideshow ανοίγει σε νέο παράθυρο/καρτέλα.
Για να επιστρέψετε στην παρούσα σελίδα και να συνεχίσετε θα πρέπει να κλείσετε το νέο παράθυρο/καρτέλα.
Κλικ στην κατωτέρω φωτογραφία για να συνδεθείτε.

photo18 Φωτογραφίες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.