Συνεπεία τροχαίου ατυχήματος,  πέθανε απροσδόκητα, ο Νίκος Ιωάννου Μπόρας, οικονομολόγος,  ετών 61. Η εξόδιος Ακολουθία έγινε στις 22 Οκτ. στο Νεκροταφείο Αναβύσσου, περιοχή στην οποία διέμενε. Ήταν γιός του Ιωάννη Νικολάου Μπόρα, με  το πατρικό τους σπίτι στον Αγιάννη,  που ΄φυγε μικρός από το χωριό και ήταν εγκατεστημένος στο Πειραιά.

     Ο Νίκος  ήταν παντρεμένος με την Έφη  Γάσπαρη  και είχε δυό γιούς τον Γιάννη και τον Χρήστο, επίσης οικονομολόγους,  που διατηρούν Λογιστικό Γραφείο στην Αθήνα.  Αδελφές του Νίκου είναι  η  Χριστίνα και η Διαμάντω, παντρεμένες  στον Πειραιά, με παιδιά και εγγόνια.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει στους οικείους  του τα θερμά του συλλυπητήρια.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.