Kleisoura

 

 

Η Ευτέρπη είναι κόρη του Σταύρου και εγγονή του Σπύρου Αγ. Κλεισούρα.

 

Στους αγώνες που έγιναν στην Καλαμάτα, στην 3η διεθνή συνάντηση ρυθμικής γυμναστικής (The elegant gup Kalamata), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στην ενόργανη γυμναστική.

 

Αγωνίζεται με τον σύλλογο σφυγμός Μοσχάτου στην κατηγορία πανγκορασίδα δεύτερης χρονιάς, με την μπάλα (3η θέση) και το στεφάνι. Συμμετείχε και στον τελικό αγώνα που έγινε 17 και 18 Οκτωβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Στάδιο και κατέκτησαν, σε ομαδικό άθλημα, το χρυσό στους αγώνες. Εκεί συμμετείχαν 48 ομάδες και 148 αθλήτριες.

Θερμά συγχαρητήρια από όλους μας στη μικρή Ευτέρπη και της ευχόμαστε και σε ανώτερα.

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.