Έφυγε από τη ζωή στα 64 χρόνια του ο Αλκιβιάδης Παπαδόπουλος από την Πάτρα, σύζυγος της Διαμάντως Μαρ. Παγκράτη από Αράπηδες. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο νεκροταφείο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι, στις 3.30 το απόγευμα.

Η Διαμάντω, που έχει φύγει από τη ζωή πριν 19 χρόνια σε ηλικία μόλις 45 χρόνων, ήταν το 4ο παιδί του Μαρίνη και της Παναγιώτας Παγκράτη από Αράπηδες (έχουν πεθάνει πριν αρκετά χρόνια). Ο μεγαλύτερος αδερφός της Διαμάντως ήταν ο Ανδρέας που σκοτώθηκε σε ηλικία 20 χρονών σε τροχαίο, με μηχανάκι. Τα άλλα αδέρφια της  είναι ο Ηλίας, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Τάσος.

Ο Αλκιβιάδης έμενε στην Αθήνα, στο Ίλιον και ασχολιόταν με ταπετσαρίες αυτοκινήτων. Ήταν εργατικός και καλοσυνάτος άνθρωπος.

Το ΔΣ του Συνδέσμου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις δύο κόρες του Κλεοπάτρα και Γιάννα και στους λοιπούς συγγενείς.

.

.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.