19.8.2017 Απεβίωσε η Ευγενία Διονυσίου Δημοπούλου, σε ηλικία 77 ετών.

EYGENIA DIMOPOULOUΈφυγε από τη ζωή την 19η Αυγούστου σε ηλικία 77 ετών, η Ευγενία Δημοπούλου – Ασημακοπούλου, και η εξόδιος ακολουθία έγινε τη Δευτέρα 21.8.2017  από το Κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων Αττικής. Η Ευγενία, με καταγωγή από τη Ζαχάρω Ηλείας, παντρεύτηκε τον συγχωριανό μας Διονύσιο (Νιόνιο) Πανάγου Δημόπουλο (απεβίωσε τον Απρίλιο του 2014), και έκαναν  τον Παναγιώτη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών που τους χάρισε δύο υπέροχες εγγονές, τις φοιτήτριες Ευγενία και Μαρία.

Η Ευγενία ήταν μια ευγενική και ενάρετη μάνα και γιαγιά. Έχαιρε της εκτίμησης και αγάπης όσων είχαν την τύχη να την γνωρίσουν. Στις τελευταίες εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας στην Αθήνα, μας τίμησε με την παρουσία της.

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τη συμπάθειά του στην οικογένεια της εκλιπούσης.  


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.