Την Κυριακή 24-9-2017, η Μαργαρίτα και ο σύζυγός της Άγγελος βάφτισαν τον γιό τους και του έδωσαν το όνομα Θεόδωρος (του παππού Θόδωρου Τρουπή-Γκράβαρη).

Το μυστήριο έγινε σε Ναό που βρίσκεται σε κτήμα στην περιοχή Βάρης-Κορωπίου, όπου παρατέθηκε και γεύμα στους καλεσμένους. Πλέον των διακοσίων ατόμων  κάθισαν στο τραπέζι και απήλαυσαν πλουσιοπάροχο γεύμα, ενώ ευχήθηκαν τα καλύτερα για το Θεόδωρο Κορέλα.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις καλύτερες ευχές του για το νεοφώτιστο Θεόδωρο, να είναι πάντα ευτυχισμένο και καλότυχο στη ζωή του. Στους χαρούμενους γονείς, στις γιαγιάδες, παππούδες και λοιπούς συγγενείς να τον χαίρονται και να τον δουν όπως επιθυμούν.  


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το χωριό μας αναφέρεται στα Κατάστιχα του Δήμου (kaza) Καρύταινας (περίοδος 1566-1574). Κατά τη χρονική αυτή περίοδο φαίνεται  ότι είχε 22 σπίτια μη Μουσουλμάνων και 10 άγαμους μη Μουσουλμάνους κατοίκους. Κατ' εκτίμηση είχε περί τους 120 κατοίκους. Το χωριό Αρτοζήνος, το οποίο επίσης αναφέρεται στα ίδια Κατάστιχα, ήταν πολύ μεγαλύτερο. Είχε 132 σπίτια μη Μουσουλμάνων και 39 άγαμους μη Μουσουλμάνους. Κατ' εκτίμηση είχε 726 κατοίκους.
(Πηγή: Ιστοσελίδα Arcadians.gr. Εισήγηση για τη Δημογραφική Σύνθεση Λεονταρίου-Καρύταινας http://conference.arcadians.gr/index.php?itemid=29&catid=2 )