Βάπτιση τέκνου Νίκης Ηλ. Μπόρα-Βαλαή

 

vaftisiMporasNiki

 

 

Η Νίκη, κόρη του Ηλία Θ. Μπόρα από το χωριό μας και ο σύζυγός της Ευάγγελος Βαλαής βάφτισαν τον πρωτότοκο γιό τους και του έδωσαν το όνομα Ηρακλής-Κωνσταντίνος.

Το μυστήριο έγινε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, που βρίσκεται μέσα στο πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον.

Κουμπάρα ήταν η Ανδρονίκη Τσίχλια.

Μετά τη βάπτιση, προσφέρθηκαν κεράσματα στους καλεσμένους, οι οποίοι εξέφρασαν  τις καλύτερες ευχές τους για τον Ηρακλή-Κωνσταντίνο.

 

 Ο Σύνδεσμός μας εύχεται στους ευτυχείς γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και λοιπούς συγγενείς να τους ζήσει το νεοφώτιστο και να είναι καλότυχο και πάντα ευτυχισμένο στη ζωή του.  

 


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.