Έφυγε από τη ζωή σήμερα, 27.2.2018, η συγχωριανή μας Αλεξάνδρα Βασ. Λαμπρούλη-Μπόρα, σε ηλικία 84 ετών, στο Νοσοκομείο Τριπόλεως.

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε στο Σέρβου και ήταν το 4ο από τα 5 παιδιά (Αγγέλλω, Ηλίας, Κανέλλα, Αλεξάνδρα και Γεωργία) του Πέτρου Ιωάννου Μπόρα και της Μαρίας Κομνηνού, και εγγονή του Μπορόγιαννη. Αδέρφια είχε την Αγγελική χα Δημ Κουτσανδρέα, τον Ηλία, που αποβίωσε πριν από λίγα χρόνια, την Κανέλα χα Παν. Αθανασίου και τη Γεωργία συζ. Θ. Γκάγκα.

Από το γάμο της με το Βασίλειο Λαμπρούλη απέκτησε τέσσερα τέκνα, την Ιωάννα (Άννα) συζ. Ηλία Γ. Τερζή, τον Πέτρο, τη Γκόλφω και τη Μαρία, από τα οποία απέκτησαν εγγόνια και δισέγγονο.

Ήταν μια γλυκιά, γελαστή και ευγενής μορφή, ενάρετη, καρτερική και ιδιαίτερα αγαπητή στη Δάφνη, όπου κατοικούσε και διατηρούσε μικρομάγαζο και είχε μόνο φίλους, που θα τη θυμούνται για την καλοσύνη και το χαμόγελό της.
Η εξόδιος ακολουθία με τις προσευχές και την παρουσία συγγενών και φίλων θα τελεστεί αύριο Τετάρτη, 28.2.2018,στις 28.2.2018, από τον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους, στη Δάφνη Γορτυνίας.

Ο Σύνδεσμός μας εκφράζει τη συμπάθειά του στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.