Γέννηση τέκνου Ιωάννη Γ. Ντότσικα

.

 

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, ο Γιάννης Ντότσικας και η σύζυγός του Σοφία Σαββόγλου απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.

Ο Γιάννης είναι γιος της πατριώτισσας Βάσως Π. Σκούρου (κόρης της Γεωργίας Χ. Στρίκου) και του συζύγου της Γ. Ντότσικα, από Αμαλιάδα. Μένει στην Αθήνα και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει έναν μικρότερο αδερφό (Βασίλη) , που επίσης μένει στην Αθήνα και εργάζεται στον ιδιωτικό Τομέα.

Ο Σύνδεσμος εύχεται στους γονείς και λοιπούς συγγενείς να τους ζήσει το νεογέννητο, να το χαίρονται και να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο στη ζωή του.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.