Γέννηση τέκνου Ιωάννη Γ. Ντότσικα

.

 

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, ο Γιάννης Ντότσικας και η σύζυγός του Σοφία Σαββόγλου απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.

Ο Γιάννης είναι γιος της πατριώτισσας Βάσως Π. Σκούρου (κόρης της Γεωργίας Χ. Στρίκου) και του συζύγου της Γ. Ντότσικα, από Αμαλιάδα. Μένει στην Αθήνα και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει έναν μικρότερο αδερφό (Βασίλη) , που επίσης μένει στην Αθήνα και εργάζεται στον ιδιωτικό Τομέα.

Ο Σύνδεσμος εύχεται στους γονείς και λοιπούς συγγενείς να τους ζήσει το νεογέννητο, να το χαίρονται και να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο στη ζωή του.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.