Πληροφορηθήκαμε με χαρά ότι ο κ. Δημήτρης Δαλαμάγκας (Σύζυγος της  Άννας Ι. Μπόρα), ανέλαβε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ιλίου, και ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή που τον επέλεξε, λέγοντας:

 κ.Πρόεδρε, κ. Δήμαρχε, κ. Συνάδελφοι,

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, κατ'αρχάς τον επικεφαλής της παράταξής μου κ . Αντώνη Κακούρη, για την τιμητική, προς το πρόσωπό μου πρότασή του, καθώς και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με εξέλεξαν αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Είναι μεγάλη τιμή για μένα η θέση αυτή κι έρχεται μάλιστα στο τέλος της αυτοδιοικητικής μου πορείας Θα τιμήσω την εντολή που μου δίνετε και

 από τη θέση αυτή υπόσχομαι ότι, όσο μου επιτρέπουν οι διακριτές αρμοδιότητές μου,θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεχίσει να είναι πρότυπο ομαλής δημοκρατικής

λειτουργίας, ευπρέπειας, πολιτικού πολιτισμού και συνεργασίας όλων των παρατάξεων, όπως αρμόζει στην πόλη μας, προς όφελος του Δήμου και των δημοτών μας.

        

DALAMAGILIONthumbnail IMG 2913

 

 

 

 

 

 

<

 

 

 

 

Στη φωτογραφία, ο Δήμαρχος, κ. Ζενέτος, ο κ. Κακούρης, ο κ. Δαλαμάγκας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, συγχαίρει τον κ. Δαλαμάγκα και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.