Strikos_AnΑγαπητοί φίλοι και συγγενείς,  
πριν καλά καλά προλάβω να στείλω στον Βασίλη τον Αγροκώστα τα βιντεάκια της εκδήλωσης που ζήτησε από τον κύριο Χρήστο, έλαβα σήμερα πρωί πρωί ένα απροσδόκητο μικρό δεματάκι απο την Αθήνα. Αποστολέας ο Πάρις Νικολάου, ο φωτογράφος που έτυχε να παρευρίσκεται στην εκδήλωση με την οικογένεια και την παρέα του και που μου είχε στείλει τις ωραίες φωτογραφίες.
.
Μέσα στο πακέτο ήταν ένα δισκάκι με όλες τις φωτογραφίες που έβγαλε και ένα βιντεάκι που έφτιαξε με τις φωτογραφίες αυτές.
Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη και ήθελα βέβαια να την μοιραστώ με όλους εσάς γι αυτό και το έβαλα αμέσως στο διαδίκτυο.
 Μπείτε να το απολαύσετε και να το δείξετε και σε άλλους. Μην ξεχάσετε να αφήσετε και τα σχόλιά σας.
/
.
 Πάρι σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είσαι πάντα καλά...
Πολλούς χαιρετισμούς σε όλους
Τάσος
Αγαπητέ μας Τάσο.
Ο Σύνδεσμος του χωριού μας σε ευχαριστεί για την ανάρτηση στο διαδίκτυο του εξαιρετικού video, από την εκδήλωση το καλοκαίρι στο χωριό στη μνήμη του αείμνηστου λογοτέχνη μας Θ. Κ. Τρουπή. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Πάρι Νικολάου, που επιμελήθηκε το video και σε παρακαλούμε να του μεταβιβάσεις κα τις δικές μας ευχαριστίες. Και η δική μας χαρά είναι μεγάλη, όχι μόνο για το video αλλά και για το ενδιαφέρον σου για τα συλλογικά μας πράγματα και την συνεργασία σου με την ιστοσελίδα servou.gr. Ελπίζουμε και σε επόμενη συνεργασία (σε ότι εσύ νομίζεις πως θα ενδιαφέρει τους πατριώτες) και ευχόμαστε το παράδειγμά σου να το μιμηθούν και άλλοι νέοι του χωριού μας.
Η ιστοσελίδα έχει ανάγκη την στήριξη όλων των Σερβιωτόπουλων.
.
Σου ευχόμαστε καλές γιορτές και να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος
 Σύνδεσμος Σερβαίων Αρκαδίας
(Το βίντεο θα το βρείτε στην ενότητα της ιστοσελίδας video.