Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας!

φιλικά θα ήθελα να σας αναφέρω την σημασία της ανάδειξης και σεβασμού όλων των ιστορικών πολιτισμών της περιοχής σας , όπως πολύ σωστά τονίζει ο εξαίρετος  κ. Μαραγκός δίχως ταύτιση με κανέναν, ιδιαίτερα με τους αρχαίους και προϊστορικούς.

Η ανάδειξη μπορεί να συμπεριλάβει ΖΩΝΤΑΝΑ και όχι μυθικά/ψευδή τοπωνύμια αλλά και  εκατοντάδες αγροτομικροτοπωνύμια , κυρίως σλαβικής/μακεδονικής προέλευσης..

Έτσι ώστε εκτός της εκδήλωσης σεβασμού να αποτελέσουν πόλο έλξης εκατοντάδων εκατομμυρίων εν δυνάμει τουριστών από τις ανατολικές χώρες, από τις οποίες πολλές έχουν καθεστώς μη βίζας για την ελλάδα.

Σύντομα δε και οι υπόλοιπες, όπως η ρωσία+ουκρανία+ λευκορωσία , συνολικά 300 εκατομμύρια επίσης δεν θα χρειάζονται βίζα στην ΕΕ άρα τα οφέλη είναι ορατά, αλλά ακόμα και η συνείδηση πολιτιστικής και μη συγγένειας με τους παραπάνω δεν θα έπρεπε να αποτελέσει αντισλαβικό στίγμα αλλά στοιχείο περηφάνειας.

Καλά Χριστούγεννα

Κόλιντα Μπάμπω


Απάντηση του Δ.Σ. του Συνδέσμου

Αγαπητέ Αντώνη,

ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος για σένα και την οικογένεια σου. Αν θελήσεις κάποια στιγμή να γράψεις ένα κείμενο στα πλαίσια που εσύ θέτεις με θεματολογία την πολιτιστική και πολιτισμική αξία του τόπου μας, θα χαρούμε πολύ να το δημοσιεύσουμε.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συνδέσμου Σερβαίων