Έκθεσης ζωγραφικής στο Π.Κ. Σέρβου

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Σερβαίων αποφάσισε τη διοργάνωση
Έκθεσης Ζωγραφικής
, στο Π.Κ. Σέρβου, το Δεκαπενταύγουστο.

Οι συμπατριώτες / ισσες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν
σε αυτήν την καλλιτεχνική πρωτοβουλία του Δ.Σ.
παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα μέλη του.

Ελένη Κ. Μπόρα,
Γραμματέας του Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.