Georgakopoulos TasosΈφυγε από τη ζωή, στις 28/03/2022, ο συγχωριανός μας Αναστάσιος Γεωργακόπουλος, πλήρης ημερών, σε ηλικία 91 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 30/03/2022, στον Ιερό Ναό Κοίμηση της Θεοτόκου, στου Σέρβου, ώρα 13:30

Ο Αναστάσιος ήταν το 2ο παιδί από τα 4 παιδιά (Ασήμω, Αναστάσιος, Αγγελική, Σταυρούλα) του Γεωργίου Αναστ. Γεωργακόπουλου και της Χρυσαυγής Αναστασοπούλου.

Έφυγε από μικρός σε ηλικία για την Αθήνα (17 ετών) από του Σέρβου.

Επαγγελματικά ασχολήθηκε ως υπάλληλος σε μεγάλη φωτογραφική εταιρεία.

Παντρεύτηκε τη Μαρία Δαβερώνα και μαζί με τη σύζυγό του, συνταξιοδοτήθηκαν έπειτα από 35 χρόνια εργασίας, από την ίδια εταιρεία όπου έχαιρε της εκτίμησης και αγάπης όλων των συναδέλφων του.

Απέκτησαν 2 παιδιά (Χρυσαυγή, Γεώργιος) και απέκτησαν 3 εγγόνες.

Ενάρετος, καλοσυνάτος, καλός οικογενειάρχης, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και ιδιαίτερα αγαπητός από τους συγχωριανούς μας Σερβαίους.

Η απουσία του θα είναι αισθητή, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, από το καφενείο του χωριού μας, όπου έπαιζε με πάθος δηλωτή και τάβλι με όλους μικρούς μεγάλους, κάποιες φορές με μικρό στοιχηματάκι (τσιγάρα, καφέ, τσίπουρο).

Τιμητικό για τον ίδιο ήταν η συμμετοχή του στον μοναδικό διαγωνισμό που έχει διεξαχθεί στο καφενείο του χωριού, με συμπαίχτη τον καρδιακό φίλο του Ιωάννη Σχίζα, όπου είχαν πάρει την 1η θέση και υπάρχει κορνίζα που το επιβεβαιώνει στη σάλα του καφενείου με μεγάλα γράμματα.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου εκφράζει τη συμπάθεια και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι, παππού Τάσο. Εκεί που βρίσκεσαι, δώσε χαιρετίσματα στους γονείς σου και εύχομαι και ελπίζω να μας κοιτάς και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά.

Με αγάπη,

Ο εγγονός σου

Τάκης

ΚANTHLI0 L 


Εικόνες από το χωριό