Παγρατι Ασιμο1Έφυγε από τη ζωή, στις 07/01/2023, η συγχωριανή μας Ασήμω Γεωργακοπούλου, πλήρης ημερών, σε ηλικία 95 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 08/01/2023, στον Ιερό Ναό Κοίμηση της Θεοτόκου, στου Σέρβου, ώρα 13:00.

Η Ασήμω ήταν το 1ο παιδί από τα 4 παιδιά (Ασήμω, Αναστάσιος, Αγγελική, Σταυρούλα) του Γεωργίου Αναστ. Γεωργακόπουλου και της Χρυσαυγής Αναστασοπούλου.

Παντρεύτηκε το Νικόλαο Κων. Παγκράτη και μαζί με το σύζυγό της απέκτησαν 3 παιδιά (τον Κωνσταντίνο, το Γεώργιο και τον Ιωάννη), 8 εγγόνια και 6 δισέγγονα. Η Ασήμω με το Νικόλαο και τα 2 από τα 3 τους παιδιά μετανάστευσαν το 1974 στην Αμερική για καλύτερη τύχη, ενώ από το 1995 είχε επιστρέψει οριστικά στην πατρίδα μας.

Έχαιρε της εκτίμησης και της αγάπης όλων των συγχωριανών της. Ενάρετη, καλοσυνάτη, καλή οικογενειάρχης, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και ιδιαίτερα αγαπητή από τους συγχωριανούς μας Σερβαίους.

Η απουσία της θα είναι αισθητή, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από τον πάνω μαχαλά, όπου ήταν και η μεγαλύτερη σε ηλικία από τις γυναίκες του χωριού μας, καθώς το σπίτι της ήταν πάντα ανοικτό σε συγγενείς, φίλους και περαστικούς.

Καλό ταξίδι γιαγιά Ασήμω. Εύχομαι και ελπίζω μαζί με τον παππού να μας κοιτάτε και να μας προσέχετε από εκεί που είστε.

Με αγάπη,

Τα εγγόνια σου

 

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τη συμπάθειά του στους συγγενείς της εκλιπούσης


Εικόνες από το χωριό