Επιτέλους ευκαιρία να βρεθούμε, να τα πούμε, να ανταλλάξουμε χαμόγελα, ωραίες σκέψεις, και γύρω από μια κόκκινη κλωστή να σας πω μια ιστορία για ένα μαξιλάρι, που συνάντησε έναν πειρατή, μια μάγισσα, έναν ιππότη και ποιος ξέρει;  Μπορεί να βρούμε τον τρόπο να τους συναντήσουμε κι εμείς.   Aυτό το Σάββατο, 2 Απριλίου στις 5 το απόγευμα, με αφορμή την #Παγκόσμια_ημέρα_παιδικού_βιβλίου αλλά και γενικότερα με αφορμή την αγάπη μας για τα παραμύθια.  ?Το σίγουρο είναι ότι θα χαρώ πολύ να σας δω.  Μικρούς και μεγάλους.
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, βιβλίο και κείμενο που λέει "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ για όνειρα γλυκά Τι συμβαίνει όταν ένα μαξιλάρι συναντάει στον δρόμο του έναν πειρατή, μια μάγισσα, έναν ιππότη και μια... παραμυθο- κλωστή; Μικροί και μεγάλοι, ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί, να συναντήσουμε τους ήρωες της ιστορίας και να περιπλανη- θούμε σε ξεχωριστές βιβλιοπεριπέτειες. Σας περιμένουμε! Ευκονογράφηση: Οι Εκδόσεις Διάπλαση και Παναγιώτα Στρίκου- Τομοπούλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, σας καλούν το Σάββατο 2 Απριλίου στις 17:00 στην παρουσίαση του βιβλίου ΜΑΞΙΛΑΡΙ για όνειρα γλυκά στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διάπλαση. Διάπλαση eKao ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣΔΙΑΠΛΑΣΗ Σόλωνος 19, Κολωνάκι, τηλ. 216 900 3693 www.diaplasibooks.gr"
 
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ.
Μαξιλάρι για όνειρα γλυκά
Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις Διάπλαση
Θα πάει η Panagiota
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yM/r/OA1wOyJTsS0.png?_nc_eui2=AeHhpxH8T7ueTZ0ER42ub-3OPtwREuv1xA0-3BES6_XEDSUwLPkJLBc6MKEddpUnH73T1w3Bp8Kx-9f0T4CNRJRS"); background-position: 0px -378px; background-size: 18px 458px; width: 16px; height: 16px; background-repeat: no-repeat; display: inline-block;" data-visualcompletion="css-img">
Ενδιαφέρομαι 
 
(ΧΙΜ)
 

Εικόνες από το χωριό