Απογραφή στο χωριό

apografi_2011

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους πατριώτες ότι η απογραφή πληθυσμού και στου Σέρβου θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-24 του μηνός Μαΐου.

Χρέος όλων μας είναι να υποστηρίξουμε το χωριό μας και να απογραφούμε στον τόπο μας καθώς  από τη συμμετοχή μας θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό η επιβίωση του χωριού μας σε ό,τι αφορά αγαθά και υποδομές.

 

Επίσης, ο Σύλλογος διοργανώνει μια διήμερη ανοιξιάτικη εκδρομή στο χωριό το Σαββατοκύριακο  21-22 Μαΐου διαθέτοντας πούλμαν για τη μεταφορά, αντί του χαμηλού αντιτίμου των 20 ευρώ, για όσους δεν θα μπορέσουν να έρθουν με τα αυτοκίνητά τους.

Είναι μια ακόμη καλή ευκαιρία να συναντηθούμε πάλι μαζί και να συμμετάσχουμε και στον εορτασμό του Αγίου Κωνσταντίνου στους Αράπηδες.

Για δήλωση συμμετοχής  στην εκδρομή, ή  για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε ως την Παρασκευή 13 Μαΐου (αναχώρηση από σταθμό Μετρό: Άγιος Αντώνιος, ώρα 08:00) στα τηλέφωνα:

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.