Την Πέμπτη 11 Αυγούστου η αρχή των εκδηλώσεων του Συλλόγου για τον Δεκαπενταύγουστο έγινε με θεατρική ψυχαγωγία και μάλιστα διαχρονική που ο λαός μας αγαπάει και έχει στην καρδιά του. Με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, αποδεκνύοντας για μια ακόμη φορά το λανθασμένο ότι αυτό το θέαμα είναι μόνο για παιδιά, ταξιδέψαμε στον κόσμο και στη μαγεία του Θεάτρου Σκιών. Ο καραγκιοζοπαίκτης Μίμης Μάνος σε μια θαυμάσια παράσταση ανέδειξε πανανθρώπινες αξίες και μετέδωσε οικουμενικά μηνύματα κάνοντάς μας να ονειρευτούμε σαν τον Καραγκιόζη. Ιδιαίτερα τα παιδιά έμειναν εκστατικά και ενθουσιασμένα.

Μετά το πέρας της παράστασης τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου προσέφεραν αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους, ενώ για το «λιλιπούτιο» κοινό της επιφύλασσαν πολλά δωράκια (παιχνίδια και μπαλόνια).

karagiozis_1 karagiozis_2
karagiozis_3 karagiozis_4
Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.