Την Παρασκευή 12 Αυγούστου οι γυναίκες του χωριού μαγείρεψαν τις σπεσιαλιτέ τους και τις πρόσφεραν σε μια όμορφη σύναξη που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο όπου είχαν στρωθεί τραπέζια και καρέκλες για την περίσταση. Πλήθος κόσμου γεύτηκε τις νοστιμιές πέφτοντας μετά βουλιμίας στο φαΐ,  τιμώντας επάξια τις καλές μαγείρισσές μας. Φυσικά δεν άργησε να ακολουθήσει και ο χορός για να μας βοηθήσει να χωνέψουμε διασκεδάζοντας.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τις κυρίες Ντίνα Δημητροπούλου, Γεωργία Κωνσταντοπούλου, Φανή Μάνου, Μαργαρίτα Κωνσταντοπούλου συζ. Ηλία, Σταυρούλα Ρουσιά, Γιαννούλα Παπαγεωργίου συζ. Βασιλείου, Λένα Γκόλφη - Παναγοπούλου συζ. Ιωάννη, Ελένη Σχίζα συζ. Τάκη (Μπουζί), Βάσω Ρουσιά συζ. Ιωάννη, Παρασκευή Χρονοπούλου, Νίτσα Κωνσταντοπούλου, Γιαννούλα Παπαθωμοπούλου, Ελένη Σχίζα του Γεωργίου για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους πατριώτες για τη  μεγάλη συμμετοχή και το κέφι τους.


gunaikes_1 gunaikes_2 gunaikes_3
gunaikes_4 gunaikes_5 gunaikes_6


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.