mikra_paidia

 

Iδιαίτερα επιτυχημένη θεωρούμε πως ήταν η φετινή χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας και η βράβευση των νέων του χωριού.

Είχε σημαντική προσέλευση πατριωτών, ξεχωριστό κέφι, πολύ χορό και αρκετά βραβεία.   και θετικό οικονομικό ισοζύγιο για το Σύνδεσμο.

Έγινε το βράδυ του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου, για έκτη συνεχή χρονιά, στο γνωστό μας πλέον ξενοδοχείο ΝΟΒΟΤΕΛ της Αθήνας.

 

 

.

Dioik_Symb_448_336

Το ΔΣ (στη φωτογραφία φαίνονται από αριστερά οι Χ. Μαραγκός, Ηλ. Χειμώνας, Ι. Στ. Βέργος, Θ. Τρουπής, Κ. Σχίζας, Γ. Βέργος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ πατριώτης Ι. Παναγόπουλος, Ι. Ν. Βέργος και ο επίσης πατριώτης αντιδήμαρχος Κιάτου Ν. Ζαχαρόπουλος), προσπάθησε να κάνει ότι μπορούσε καλυτερο.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Γ. Βέργος, με βοηθό το μέλος του ΔΣ Κ. Σχίζα, είχαν φροντίσει τα πάντα από πλευράς διάταξης τραπεζιών, τακτοποίησης όσων δεν είχαν κλείσει τραπέζι κλπ και όλα έγιναν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο ταμίας Κ. Δάρας, που είχε επωμισθεί το "βαρύ φορτίο" του συντονισμού της λαχειοφόρου αγοράς (συγκέντρωση δώρων, ταξινόμηση, συσκευασία, μεταφορά, λαχνοί, διανομή κλπ) τα πήγε άριστα και με σημαντικό οικονομικό όφελος για το Σύνδεσμο.

Γύρω στις 10.15 που όλοι σχεδόν είχαν καθίσει στα τραπέζια τους, ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας Η. Χειμώνας, περιστοιχιζόμενος από τα μέλη του ΔΣ, καλωσόρισε τους πατριώτες και τους φίλους τους που ήρθαν στο χορό μας και ευχήθηκε σε όλους να περάσουν μια πολύ όμορφη βραδιά..

geniki_apopsiΤη χοροεσπερίδα (γενική άποψη της αίθουσας φαίνεται στη φωτογραφία) τίμησε με την παρουσία του ο πατριώτης μας πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος απήυθηνε εγκάρδιο χαιρετισμό στους πατριώτες και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει, ώστε ο Σύνδεσμος να επιτύχει τους στόχους του.

Επίσης παραβρέθηκαν οι παρακάτω φίλοι του Συνδέσμου μας, πολλοί από τους οποίους απηύθηναν χαιρετισμό στους παρευρεθέντας

1) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ

Πέτρος Τατούλης, πρώην υπουργός, βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ

Δημήτρης Κωστόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στη Β Αθηνών.

2) ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Α)Από το Δήμο Ηραίας

Πάνος Μητρόπουλος. Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου.

Αθανάσιος Μπόρας. Αντιδήμαρχος, αναπληρωτής Δημάρχου.

Ιωάννης Σχίζας. Πρόεδρος ΤΣ του χωριού.

Β)Από το Δήμο Ιλίου.

Νίκος Ζενέτος (από τα Καλυβάκια Γορτυνίας), Δήμαρχος

Δημήτριος Δαλαμάγκας (σερβόγαμπρος) Αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης , και διευθυντής ιδιαιτέρου γραφείου Υφυπουργού Παιδείας κ. Λυκουρέντζου.

Ιωάννης Γκιώνης (από Ψάρι) μέλος ΔΣ , συνδυασμού κ. Ζενέτου.

Γ)Από το Δήμο Συκιώνος (Κιάτου)

Νίκος. Ζαχαρόπουλος (συγχωριανός μας), Αντιδήμαρχος

Δ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ηλίας Τσαρμπόπουλος. Εκδότης της εφημερίδας «Αρκαδικός κήρυκας» . mikra_paidia

Μετά τον χαιρετισμό των επισήμων ο πρόεδρος κάλεσε όλα τα μικρά παιδιά και τους μαθητές του Γυμνασίου για να τους δοθούν αναμνηστικά δώρα, όπως γίνεται κάθε χρονιά Στη συνέχεια έγινε απονομή βραβείων (λεπτομέρειες με κλικ στα βραβεία) και ακολούθησε το σερβίρισμα των φαγητών.

Μετά το γεύμα άρχισε ο χορός (ζωντανή μουσική με το συγκρότημα του κ. Ρέππα), τον οποίο πρώτοι έσυραν τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου. Στη συνέχεια σηκώθηκαν σταδιακά όλοι οι πατριώτες και χόρεψαν ασταμάτητα ''με την ψυχή τους'', μέχρι τις 03.30 τα ξημερώματα. xoros_2

Στη διάρκεια του χορού μοιράστηκαν και οι λαχνοί από νεαρά κορίτσια, για την κλήρωση 260 μικρών και μεγάλων δώρων, που πρόσφεραν πατριώτες, φίλοι και γνωστοί.

xoros_neonΤο ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει σε όλους τους πατριώτες και φίλους τις θερμές του ευχαριστίες για την συμμετοχή τους στη χοροεσπερίδα μας και τους εύχεται κάθε προσωπική ευτυχία. Αν κάτι δεν τους άρεσε ας μας το συγχωρήσουν, ελπίζουμε του χρόνου να μείνουν περισσότερο ευχαριστημένοι.

 

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.