Προσφορά επίπλων για το Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού.

Troupis_G
Φωτογραφία του Γεωργίου Τρουπή από εκδήλωση στο χωριό τον Αύγουστο του 2007.
Ο πατριώτης μας Γεώργιος Θ. Τρουπής, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως διαχειριστής των μη αναλωσίμων ειδών, ενημέρωσε το ΔΣ του Συνδέσμου πως η Σχολή μπορεί  να  παραχωρήσει  εξοπλισμό, το οποίο η ίδια αντικαθιστά με καινούριο, αν το επιθυμεί ο Σύνδεσμος για το Πολιτιστικό του Κέντρο.
Η απάντηση εκ μέρους του ΔΣ ήταν θετική, αφού μέλη του ΔΣ πήγαν στη Σχολή και είδαν τα έπιπλα. Έτσι, αφού έγιναν οι αναγκαίες συνεννοήσεις την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θ. Γ. Τρουπής και το μέλος Γ. Βέργος συναντήθηκαν στη σχολή με τον  πατριώτη μας και φόρτωσαν στο φορτηγό, που κάνει μεταφορές στα χωριά μας, 30 καρέκλες, 2 μεγάλα γραφεία συνεδριάσεων, 1 μικρότερο γραφείο, 2 μεταλλικές βιβλιοθήκες και ένα ακόμη έπιπλο.
.
Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον αγαπητό μας Γιώργο.

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.