Προσφορά επίπλων για το Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού.

Troupis_G
Φωτογραφία του Γεωργίου Τρουπή από εκδήλωση στο χωριό τον Αύγουστο του 2007.
Ο πατριώτης μας Γεώργιος Θ. Τρουπής, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως διαχειριστής των μη αναλωσίμων ειδών, ενημέρωσε το ΔΣ του Συνδέσμου πως η Σχολή μπορεί  να  παραχωρήσει  εξοπλισμό, το οποίο η ίδια αντικαθιστά με καινούριο, αν το επιθυμεί ο Σύνδεσμος για το Πολιτιστικό του Κέντρο.
Η απάντηση εκ μέρους του ΔΣ ήταν θετική, αφού μέλη του ΔΣ πήγαν στη Σχολή και είδαν τα έπιπλα. Έτσι, αφού έγιναν οι αναγκαίες συνεννοήσεις την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θ. Γ. Τρουπής και το μέλος Γ. Βέργος συναντήθηκαν στη σχολή με τον  πατριώτη μας και φόρτωσαν στο φορτηγό, που κάνει μεταφορές στα χωριά μας, 30 καρέκλες, 2 μεγάλα γραφεία συνεδριάσεων, 1 μικρότερο γραφείο, 2 μεταλλικές βιβλιοθήκες και ένα ακόμη έπιπλο.
.
Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον αγαπητό μας Γιώργο.

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.