Στο Πολιτιστικό Κέντρο τα κειμήλια του σχολείου

Σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, το ΔΣ του Συλλόγου, μαζί με τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Θεόδωρο Τρουπή και τον κ. Γρηγόρη Μαρκόπουλο, πήγαν στο ιστορικό σχολείο του χωριού. Σε μια προσπάθεια να περισωθεί και να αναδειχθεί ό,τι απέμεινε από την ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας κινητή «περιουσία» του σχολείου μας, συγκέντρωσαν και μετέφεραν όλο το υλικό στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού, όπου καθαρίστηκε, καταγράφηκε και τοποθετήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.
Το ΔΣ του Συνδέσμου ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΤΣ κ. Ιωάννη Ρουσιά, ο  οποίος διέθεσε το αυτοκίνητό του για τη μεταφορά, αλλά και την κυρία Γεωργία Κωνσταντοπούλου (συζ. Νικολάου) για την αμέριστη βοήθειά της κατά τη δύσκολη διαδικασία του καθαρισμού του υλικού.
 

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.