Ανακατατάξεις στο Δ.Σ. του Συνδέσμου

Η Μαρίνα Αθ. Μαραγκού υπέβαλε την παραίτηση της από την προεδρία και από μέλος του Συνδέσμου. Νέος Πρόεδρος ανέλαβε ο Θοδωρής Σχίζας και μέλος του Δ.Σ. ο πρώτος αναπληρωματικός Άγγελος Κλεισούρας.
Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Σχίζας και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων ευχαριστούν από καρδιάς την απερχόμενη Πρόεδρο, κα Μαρίνα Μαραγκού, για την πολύτιμη συμβολή και προσφορά της στα δρώμενα και τις αποφάσεις του Συνδέσμου. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.