Πρόσκληση για αρχαιρεσίες του Συνδέσμου

Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, στο γραφείου του Συνδέσμου, Αγίου Μάρκου 16, 5ος όροφος, Αθήνα. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί, έως τις 4 το απόγευμα. Η δήλωση υποψηφιοτήτων, μπορεί να γίνει έως και το βράδυ της Πέμπτης, πριν τις αρχαιρεσίες στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και συγκεκριμένα στον κ. Κώστα Ν. Κωνσταντόπουλο (τηλ. επικ. 6951956102).

Η παρούσα σύνθεση  Δ.Σ. του Συνδέσμου έχει ήδη γνωστοποιήσει στα μέλη του, ότι δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα στις, οριζόμενες από το καταστατικό του, εκλογές του Μαρτίου 2015, γι’ αυτό απευθύνει θερμή παράκληση προς τους απανταχού Σερβαίους και ιδιαίτερα τους νέους συμπατριώτες μας, να θέσουν υποψηφιότητα και με τη βοήθεια όλων μας να πάνε τον ιστορικό αυτόν Σύνδεσμο ένα βήμα παραπάνω. Η συμμετοχή όλων μας, τόσο στη Γενική Συνέλευση, όσο και στις αρχαιρεσίες, επιβάλλεται όχι μόνο για το καλό του Συνδέσμου αλλά και για το μέλλον του αγαπημένου μας χωριού.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.