Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες του Συνδέσμου για όλα τα γούστα

Μαζευτήκαμε στο εργαστήριο μας, τυλιχτήκαμε με πολύχρωμες κορδέλες, βάλαμε μεράκι και μπόλικη φαντασία και σας παρουσιάζουμε τις μαγευτικές Πασχαλινές λαμπάδες μας, όλες χειροποίητες, φτιαγμένες με πολύ στυλ, προσοχή και ξεχωριστά στολίδια! Αγαπητοί Νονοί και Νονές, σας καλούμε να κάνετε τη διαφορά φέτος, δείτε τις λαμπάδες στις φωτογραφίες και σκεφτείτε πόσο θα χαρεί το βαφτιστήρι σας, εάν κάποια από αυτές γίνει δική του! 

Μην χάνετε χρόνο και προτιμήστε μας, σας περιμένουμε την Κυριακή, 6 Απριλίου 2014 στο γραφείο του Συνδέσμου (Αγ. Μάρκου 16, 5ος όροφος), ώρες 11:00 - 14:00 για να τις δείτε από κοντά και να διαλέξετε αυτή που σας εκφράζει, σε τιμή που δεν ξανάγινε, μόνο 10 €. Τέλος, όσοι δεν μπορέσετε να έρθετε μην ανησυχείτε, την Μεγάλη εβδομάδα θα μπορείτε να τις προμηθευτείτε στο χωριό.

  

Φωτογραφίες (Slideshow)

Τo Slideshow ανοίγει σε νέο παράθυρο/καρτέλα.
Για να επιστρέψετε στην παρούσα σελίδα και να συνεχίσετε θα πρέπει να κλείσετε το νέο παράθυρο/καρτέλα.
Κλικ στην κατωτέρω φωτογραφία για να συνδεθείτε.

photo18 Φωτογραφίες

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.