Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων εύχεται σε όλους εσάς τους μαθητές και μαθήτριες που κατάγεστε από του Σέρβου και ξεκινάτε τον αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων, δύναμη, υπομονή, επιμονή, ψυχραιμία, νηφαλιότητα, αυτοπεποίθηση, οργάνωση, εργατικότητα, αποφασιστικότητα, ώσπου να φτάσετε στον στόχο σας.
   Με τις Πανελλήνιες κλείνει ο  μοναδικός, ανεπανάληπτος κύκλος της μαθητικής ζωής και ανοίγουν νέοι δρόμοι γεμάτοι προκλήσεις, όπου το ισχυρότερο όπλο είναι η ψυχή, το πνεύμα και οι αξίες της ζωής.
   Οι Πανελλήνιες είναι ένας από τους σταθμούς στη ζωή, αλλά δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Μετά από κάθε επιτυχία ή αποτυχία ξεκινούν νέοι σγώνες.
   Μακάρι, το αποτέλεσμα των πολύχρονων προσπαθειών σας, να σας ανταμείψει και να σημάνει την αρχή για νέες εμπειρίες και γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, είτε μέσω των Πανελληνίων είτε μέσω άλλων αξιόλογων επιλογών σας.
   Όλα εσείς τα παιδιά του τόπου μας, μάς κάνετε υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον στο οποίο θα πρωταγωνιστείτε.
   Σας ευχόμαστε ολόψυχα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων,
Η γραμματέας του Δ.Σ.
Ελένη Κ. Μπόρα


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.