Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Η θητεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων "Η Κοίμηση της Θεοτόκου" έχει λήξει.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίσαμε την πανδημία που λειτούργησε ανασταλτικά και για το πρόγραμμά μας. Δεν μπορέσαμε, για λόγους προστασίας της υγείας από τον Covid-19, να πραγματοποιήσουμε την Γ.Σ. του Συνδέσμου μας που ως συνήθως γίνεται το 15Αύγουστο, στου Σέρβου.

Για την εκλογή του νέου Δ.Σ., θα διαξαχθούν αρχαιρεσίες στις 28-11-2021, στα γραφεία του Συνδέσμου μας στο κέντρο της Αθήνας, οδός Αγ. Μάρκου 16, 5ος όροφος.

Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου παρακαλείται να δηλώσει συμμετοχή έως τις 20-11-2021, στα κάτωθι μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής:

Κώστας Ν. Κωνσταντόπουλος: 6951956102
Νίκος Στ. Σχίζας: 6946618091

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων,
Η γραμματέας, Ελένη Κ. Μπόρα


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.