12ο Λαγκαδινό καρναβάλι

.

Ο σύλλογος Νέων Λαγκαδίων "ΔΡΑΣΙΣ" σας καλεί στο μεγαλύτερο Καρναβάλι...

Στο καλύτερο Λαγκαδινό Καρναβάλι!!!

Στο 12ο Καρναβάλι του χωριού μας!

Για άλλη μια χρονιά ο Θεός Πάνας με την παρέα του Τράγου καταφθάνει στα μέρη μας να ενσαρκώσει τους Αρκαδικούς μύθους και τους Διονυσιακούς ήχους!!!

Ενα 4ημερο από τις 8/3/2019 εως τις 11/3/2019 γεμάτο με μουσικη, χαρά και κέφι για μικρούς και μεγάλους! Σας καλούμε ολους να νιώσουμε και να περιηγηθούμε στην μαγεία των Αρκαδικών μύθων την ξεχωριστή παράδοση του τόπου μας και να αναβιώσουμε τα ήθη και έθιμα!!!

Και μην ξεχνάτε...

Ο βασιλιάς Τράγος έχει ξεκινήσει ήδη την διαδρομή του προς το χωριό παρασύροντας δίπλα του ολα τα μυθολογικά πλάσματα...

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

(XIM)


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.