Δημοτικές εκλογές 2019. Ευχαριστίες πατριωτών που συμμετείχαν σε αυτές.

.

 

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, για την ανάδειξη δημοτικών αρχόντων (περιφερειαρχών και ευρωβουλευτών), συμμετείχαν αρκετοί πατριώτες, τα ονόματα των οποίων δημοσιοποιήθηκαν και στην ιστοσελίδα μας servou.gr, καθώς   και στην εφημερίδα του Συνδέσμου «Αρτοζήνος».

Στον επόμενο "Σύνδεσμο" μπορείτε να δείτε τα ονόματα των υποψηφίων με τις φωτογραφίες τους, αλλά και τους συνδιασμούς με τους οποίους κατέβηκαν στις εκλογές.

.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. ΣΕΡΒΑΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

.

Μετά το πέρας της διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, διαβάσαμε στο διαδίκτυο ευχαριστίες από ορισμένους πατριώτες, που συμμετείχαν στην εκλογές.

Ως μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης της Ιστοσελίδας πρότεινα στα υπόλοιπα μέλη την δημοσίευση των ήδη αναρτημένων ευχαριστιών (και όσων δημοσιευθούν στη συνέχεια), προς ενημέρωση των πατριωτών και επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, πράγμα που έγινε ομόφωνα αποδεκτό.

 

Πιθανότατα να υπάρχουν και άλλες σχετικές δημοσιεύσεις, και από άλλους πατριώτες υποψηφίους, που όμως δεν έχουν πέσει στην αντίληψή μας.

Παράκληση σε όλους τους υποψηφίους να μας στείλουν δηλώσεις που ενδεχομένως έχουν κάνει, να  τις δημοσιεύσουμε για τους πατριώτες και όχι μόνο.

 

Ευχαριστίες από το Γιάννη Μ. Ρουσιά

Αγαπητοί μου συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.
Σας ευχαριστώ θερμά, μέσα από την καρδιά μου, που για άλλη μια φορά με τιμήσατε με την ψήφο σας, ανανεώνοντας την εντολή σας για να συνεχίσω το έργο μου.
Η κάθε ψήφος αποτελεί για εμένα ξεχωριστή τιμή.
Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για το χωριό μας και παράλληλα με γεμίζει ευθύνες απέναντι σε όλους εσάς.
Θα προσπαθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.
Γιάννης Μ. Ρουσιάς,
Πρόεδρος Κοινότητας Σέρβου.

.

(Σ.Σ. Ο Γιάννης ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος, για την προεδρία του χωριού).

 

Ευχαριστίες από τον Νίκο Γ. Λιατσόπουλο

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε.

Όσοι δεν με ψήφισαν, να είναι καλά να με ψηφίσουν την επόμενη φορά.

 Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Σας.

 

(Σ.Σ. Ο Νίκος ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία του χωριού).

 

Ευχαριστίες από Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή

Με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών 2019, ο λαός της Γορτυνίας επέλεξε τη νέα δημοτική αρχή για την επόμενη τετραετία. 
Πολλοί συμπατριώτες, εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών» και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γιαννόπουλο, δεν ήταν όμως αρκετοί, ούτως ώστε να μας ξαναδώσουν την δυνατότητα να δουλέψουμε για το Δήμο Γορτυνίας από τη θέση της πλειοψηφίας. Η απόφαση του λαού είναι σεβαστή. 
Ήθελα να εκφράσω εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους εσάς που δείξατε την προτίμησή σας στο συνδυασμό μας, αλλά και στο πρόσωπό μου. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και επιβράβευση της δουλειάς μας, στο Δήμο Γορτυνίας.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Γιαννόπουλο, για τη τιμή που μου έκανε από τις εκλογές του 2010 να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, καθώς και για την ευκαιρία που μου έδωσε να προσφέρω στη Γορτυνία, μέσα από θέσεις ευθύνης. Είμαι ευτυχής γι’ αυτό. 
Ευχαριστώ τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους συνυποψηφίους των εκλογικών αναμετρήσεων. Στους εκλεγέντες εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία, στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 
Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του Δήμου και της ΔΗΚΕΓ που δουλέψαμε μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα.
Ευχαριστώ, γενικότερα, όλους όσους συνεργαστήκαμε όμορφα, στους διάφορους τομείς ευθύνης μου.
Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω δημόσια, τον σύζυγο μου για τη πολύτιμη και καθοριστική στήριξη που μου πρόσφερε, τα παιδιά μου για την αμέριστη συμπαράσταση καθώς και την ευρύτερη οικογένεια μου. 
Στη νέα δημοτική αρχή, υπό τον κ. Στάθη Κούλη, που αναλαμβάνει τα καθήκοντά της από την 1/9/2019, εύχομαι καλή επιτυχία, για το καλό της Γορτυνίας.

Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες 
Φίλες και φίλοι,
Γεμάτη από γνώσεις, εμπειρία και ηθική ικανοποίηση, κρατώντας τα θετικά και διδασκόμενη από τα αρνητικά, παραμένω ενεργή για τη Γορτυνία, γιατί είναι ο τόπος μας, που αγαπάμε πολύ. 
Θα ανταμώνουμε στη Γορτυνία και για τη Γορτυνία, όπου χρειαστεί!

 

Χ. Ι. Μαραγκός


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.