Απεβίωσε την 31η Μαρτίου 2014 σε ηλικία 96 ετών ο Δημήτριος Π. Τσαντίλης και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, στις 13:00 από την εκκλησία του χωριού μας Σέρβου Γορτυνίας «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ».

Ο Μήτσος, ήταν το μοναδικό παιδί του Παναγιώτη Ανδρ. Τσαντίλη και της Μαρίας Δ. Παρασκευοπούλου Παντρεύτηκε την Παναγιώτα Γ. Κωνσταντοπούλου και απέκτησαν πέντε παιδιά, (Ανδρέα, Τάκη, Γιώργο, Μαρία και Γεωργία).

Ο Μήτσος υπηρέτησε την πατρίδα στον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο στο σώμα της Αεροπορίας, ήταν φύση εργατικού και δημιουργικού ανθρώπου, και για καλύτερη τύχη μετανάστευσε οικογενειακώς στην Αμερική και πρόκοψε. Επανήλθε ως συνταξιούχος στην πατρίδα και πάσχιζε ακούραστα για τα κοινά του χωριού μας προσφέροντας την προσωπική του εργασία ενισχύοντας χρηματικά τα έργα του χωριού, συνεχίζοντας την παράδοση αλτρουϊσμού και προσφοράς του πατέρα του Παναγιώτη που πολλά είχε προσφέρει στο χωριό και στους έχοντες ανάγκη συγχωριανούς. Ενάρετος άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, έχαιρε του σεβασμού και αγάπης όλων των συγχωριανών μας.

Η απουσία του θα γίνει πολύ αισθητή στο χωριό.

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει την συμπάθειά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.  

 


Εικόνες από το χωριό