Κουτσανδριάς Αντώνης

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης, πλήρης ημερών,  σε ηλικία 92 ετών. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο χωριό μας Σέρβου, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016.

Ο Αντώνης ήταν το τέταρτο παιδί (Πάνος, Μαρία, Ηλίας και Αντώνης) του «Κουτσαντρόγιαννη» και της Κατερίνης Ηλ. Παπαγεωργίου, που έμεναν στη Σφυρίδα.

Παντρεύτηκε την Βαρβάρα Ευ. Ρουσιά και απέκτησαν το Γιάννη (Ψυχίατρο) και την Κατερίνα (δασκάλα).  Όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού μετανάστευσε και αυτός στην Αθήνα όπου ασχολήθηκε με την οικοδομή.

Ο Αντώνης ήταν ιδιαίτερα εργατικός άνθρωπος, εξαιρετικός οικογενειάρχης και έχαιρε εκτίμησης από τους πατριώτες.  Μελετούσε ιστορία και πολλές φορές μας είχε στείλει στο Σύνδεσμο κείμενα για δημοσίευση στην εφημερίδα, όπου διατύπωνε τις απόψεις του για διάφορα θέματα. Ήταν τακτικότατο μέλος του Συνδέσμου και πάντα συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Η φωτογραφία είναι από την φετινή (2016) κοπή πίτας όπου ζήτησε και είπε ένα τραγούδι με εξαιρετικό τρόπο και καταχειροκροτήθηκε από όλους όσους ήταν εκεί.

Το ΔΣ του Συνδέσμου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς του.


Εικόνες από το χωριό