Μετά από πεντάμηνη, γενναία, μάχη με την αιφνιδίως ενσκήψασα λευχαιμία, έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 74 ετών, η Κατερίνα μας και η εκδημία της κατά το Ανατολικό Ορθόδοξο Δόγμα, τηρουμένων των μέτρων λόγω της πανδημίας, θα γίνει, την Δευτέρα 31.05.2021, ώρα 16.30μμ, από την Μητρόπολη του χωριού Δόριζα Αρκαδίας, όπου και ήταν υπανδρευμένη.                      
Η εκλιπούσα ήταν το 1ο από τα  4 τέκνα (Κατερίνα, Βάσω, Θανάσης και Γεωργία), του Κων/νου Αθ. Γκούτη και της Σταυρούλας Γ. Κανδηλώρου.
Ελθούσα εις Γάμον μετά του Ηλία Απ. Λυμπεροπούλου, απέκτησε 4 τέκνα (Παναγιώτα, Σταυρούλα, Απόστολος και Θεόδωρος), εξ ων 3 εν ζωή και ο Θοδωρής της, 19 ετών το έτος 1998, μετά από τροχαίο, κατ’ επιταγήν της μοίρας, της έκανε το δώρο, όπως έλεγε, να είναι κάθε ημέρα πεθαμένη.
Η Κατερίνα ήταν αγαπητή από όλους, δεν έλεγε κακό λόγο για κανένα, αγαπούσε το χωριό και τους πατριώτες, διάβαζε τον Αρτοζήνο με ιδιαίτερη χαρά, καθώς και τα βιβλία των πατριωτών (Μαρίας, Θοδωρή, κλπ.), είχε διατηρήσει μνήμες από τα παιδικά της χρόνια στο χωριό και πάντοτε ρωτούσε για όλους και όλα.
Για εμάς, τα εναπομείναντα αδέλφια της, ήταν η δεύτερη μάνα μας, αν και δεν την χαρήκαμε όσο θα θέλαμε, επειδή έτσι τα έφερε η ζωή. Με την αμέτρητη αγάπη μας, δεόμεθα, όπως ο Κύριος, κατατάξει αυτήν, όπου οι δίκαιοι αναπαύονται.
Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας αδελφή! Η οικογένειά μας αρχίζει σιγά-σιγά και ξαναενώνεται.

Αθανάσιος Γκούτης

Ο Σύνδεσμος Σερβαίων εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς της εκλιπούσης.

(ΕΚΜ)


Εικόνες από το χωριό