.Έφυγε  για πάντα από  τη ζωή,  η Κατίνα N. Μαραγκού.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη,  28 του τρέχοντος μηνός  στις 10 το πρωί,  στο κοιμητήριο Σπάτων, όπου η οικογένεια διαθέτει οικογενειακό τάφο, και έχει ήδη ενταφιαστεί  εκεί ο Νίκος, πριν 20 χρόνια.

 Μαραγκού Κατίνα

Η Κατίνα κατάγεται από το χωριό Κλαδά, λίγα χιλιόμετρα πριν την Σπάρτη.  Παντρεύτηκε με το Νίκο το 1957  και ήρθε ως νύφη στο χωριό μας. Έμεινε εκεί για  μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια το ζευγάρι ήρθε στην Αθήνα, όπου εγκαταστάθηκε στο Μπουρνάζι και έζησε εκεί μέχρι το τέλος του βίου του.

 

Ο Νίκος και η Κατίνα απέκτησαν δύο αγόρια, τον Αθανάσιο (Σάκη) και τον Χαρίλαο (Χάρη), που είναι και οι 2 μηχανικοί, επιτυχημένοι ελεύθεροι επαγγελματίες.  Ο Σάκης   έχει 2 αγόρια (Νίκος και Αντρέας)  και  ο Χάρης 3 αγόρια (Νίκος, Νικηφόρος και Σοφοκλής) και μία κόρη (Ανναίς). Ο Σάκης  εργάζεται στην Αθήνα και ο Χάρης τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στη Ν.  Ζηλανδία και τελευταία στην Αυστραλία.

 

Ευγενή, κοινωνική, πολύ όμορφη, πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη η Κατίνα, ήταν καλή σύζυγος και καλή μητέρα, που  μεγάλωσε τα παιδιά της  με στοργή   και χάρηκε την εξέλιξή τους και την απόκτηση των 6 εγγονών της.ΚΑΝΤΗΛΙ

Έχαιρε της εκτίμησης των συγγενών της και των ανθρώπων που την γνώριζαν.

 

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στα παιδιά της, στα εγγόνια της και στους λοιπούς συγγενείς.


Εικόνες από το χωριό