Επιτυχίες Σερβιωτόπουλων. Σχίζας Παναγ. του Πέτρου. Μεταπτυχιακό στη μουσική.

 

ΣΧΙΖΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

Ο Παναγιώτης έδωσε εξετάσεις στην Κρατική μουσική Ακαδημία "Πάντσο Βλαντιγκέροβ" και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα, στα ευρωπαϊκά κρουστά.

Είναι γιος του Πέτρου Π. Σχίζα και της Πέγκυ Γκαργκάσουλα (από την Τρίπολη) και εγγονός των πατριωτών Παναγ. Σχίζα και Κατερίνας Πανάγου Ρουσιά.

Μένει στην Τρίπολη όπου μένουν και η γονείς του και η αδερφή του Θεοφανία, που πέτυχε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

Ο πατέρας του εργάζεται ως τεχνικός ηλεκτρονικός στο παναρκαδικό νοσοκομείο και η μητέρα του εργάζεται στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Γορτυνίας. Με την αδερφή του σπούδασαν στο Μουσικό Σχολείο της Τρίπολης.

Ο Σύνδεσμος συγχαίρει τον Παναγιώτη για το μεταπτυχιακό του δίπλωμα  και του εύχεται και άλλες μουσικές διακρίσεις και κάθε επιτυχία στη ζωή του.

Του εύχεται ακόμη, να προσπαθήσει να ακολουθήσει στα βήματα του διεθνούς φήμης πατριώτη, μαέστρου και πιανίστα, Αναστασίου Στρίκου, που διαπρέπει στο εξωτερικό,  καθώς και τα βήματα του αείμνηστου πατριώτη και επίσης διεθνούς κύρους μαέστρου, Γιάννη Δ. Δάρα.

.

(χιμ)


Εικόνες από το χωριό