Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γορτυνία» (Ιούλιος 2022), ο πατριώτης Ι. Βέργος (Κόλιας),  ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος στον νευραλγικό Τομέα της Καθαριότητας,  με απόφαση του Δημάρχου κ. Νίκου Ζενέτου. Τον Τομέα αυτό επόπτευε επί χρόνια ο ίδιος ο Δήμαρχος.

vergos ypopsifios 202 249Ο Γιάννης είναι επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο.

Επειδή πολλοί νέοι πατριώτες δεν γνωρίζουν τον Γιάννη και την κοινονική του προσφορά,  παραθέτουμε το βιογραφικό του, που ο ίδιος έγραψε και είναι δημοσιευμένο στην «ιστοσελίδα servou.gr”, τo 2019, πριν τις δημοτικές εκλογές.

Οι πατριώτες χαίρονται για την εξέλιξη του Γιάννη,  και την κοινωνική του προσφορά, η οποία δεν περιορίζεται στο Δήμο Ιλίου (λεπτομέρειες στο βιογραφικό του), τον συγχαίρουν και του εύχονται «και σ΄ ανώτερα» και κάθε καλό. 

Να συνεχίσει να προσφέρει ο υπερδραστήριος, αγαπητός και καλόκαρδος Γιάννης, στο χωριό μας, στους πατριώτες, στην κοινωνία. Είναι παράδειγμα προς μίμηση. 

Χ. Ι. Μαραγκός

………………………………………………………………………………………………………

Δημοσίευμα στην ιστοσελίδα servou.gr.

Βέργος Ιωάννης του Νικόλα (Κόλιας).

Yποψήφιος στο Δήμο Ιλίου με τον συνδυασμό Δημοκρατική Συνεργασία, με επικεφαλής τον Αρκάδα Νίκο Ζενέτο.

http://sites.google.com/site/vergosgiannisnik/

"Γεννήθηκα στο χωριό μας Σέρβου το 1948. Έφυγα για την Αθήνα σε ηλικία 13 ετών και εργάστηκα στην οικοδομή. Εν συνεχεία προσλήφθηκα με εξετάσεις στις αστικές συγκοινωνίες (τρόλεϊ), όπου εξάντλησα την ιεραρχία και συνταξιοδοτήθηκα.

Τα περισσότερα χρόνια της εργασίας μου ασχολήθηκα ενεργά με τα συνδικαλιστικά του κλάδου μου και συνέβαλα στην δικαίωση πολλών αιτημάτων μας. 

Είμαι παντρεμένος με την συμπατριώτισσα Ρήνα Ν. Κωνσταντόπουλου και έχουμε τρία αγόρια. Τον Νικόλα που εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος, τον Άγγελο που είναι ιπτάμενος στη πολεμική αεροπορία και τον Κωνσταντίνο που εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Κατοικώ στο Ίλιον από το 1972.

Για αρκετά χρόνια ήμουν στο Κοινοτικό Συμβούλιο του χωριού μας, ως αντιπρόεδρος, όπου θεωρώ πως εργάστηκα αποδοτικά. Έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου μας επί 8 χρόνια. Στο σημερινό ΔΣ είμαι αντιπρόεδρος και στο προηγούμενο ήμουν ταμίας. Πιστεύω πως συνέβαλα και εγώ στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου, ιδίως τα τελευταία χρόνια που κατασκευάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού. Επίσης είμαι Γραμματέας του συλλόγου Αρκάδων Ιλίου "Προσέληνοι".

Θα είμαι υποψήφιος στο Δήμο Ιλίου με τον συνδυασμό Δημοκρατική Συνεργασία με επικεφαλής τον Αρκάδα Νίκο Ζενέτο. Με όραμα για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ανθρώπινη Πόλη, πάντα στο πλευρό των νέων δυναμικά και ασυμβίβαστα, σας ζητώ να με ψηφίσετε".

. 


Εικόνες από το χωριό