Η Χαρούλα είναι κόρη του ΩΡΛ Γιατρού Γιάννη Δ. Βέργου (του Μήτσιου Βέργου), ο οποίος ζει και εργάζεται στη Λάρισα. Η Χαρούλα είναι πρωτοδίκης και εργάζεται στην Αθήνα,  όπως και ο σύζυγός της, που επίσης είναι πρωτοδίκης.  

Το ζευγάρι  βάφτισε το πρώτο τους παιδί και του έδωσε το όνομα Ιωάννης, όπως είναι και το όνομα του παππού. Η βάφτιση έγινε το Σάββατο  25 Ιουνίου 2022,  στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, με την παρουσία πολλών συγγενών και φίλων.

  Μετά την τέλεση της βάφτισης, οι γονείς  παρέθεσαν γεύμα στους πολυπληθείς καλεσμένους  τους, στο Κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (Κηφισιά),  όπου διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα.

 Τα αδέρφια του παππού Γιάννη (Γιώργος, Μαρία, Κατερίνα) και οι οικογένειες, εύχονται στους ευτυχείς γονείς,  παππούδες, γιαγιάδες και λοιπούς συγγενείς,  να ζήσει ο μικρός Γιαννάκης, να είναι τυχερός και ευτυχισμένος στη ζωή του.

Επίσης, ο Σύνδεσμος του χωριού μας, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συγγενείς του νεοφώτιστου Γιαννάκη και στον ίδιο  εύχεται υγεία-ευτυχία  και κάθε καλό στη ζωή του.


Εικόνες από το χωριό