15-4-2009

Αγαπητά Σερβιωτόπουλα,
Στην τελευταία Συνέλευση του Συνδέσμου, μεταξύ των άλλων θεμάτων, συζητήθηκε και το θέμα των σχέσεων των νέων του χωριού μας με τον Σύλλογο. Πως θα μπορούσαμε δηλαδή να συνεργαστούμε, κυρίως σε θέματα που σας απασχολούν αλλά και γενικότερα στις εξελίξεις της εποχής μας.
Γνωρίζετε ότι κάθε αρχή είναι δύσκολη, όταν μάλιστα αφορά ένα τόσο λεπτό ζήτημα που έχει να κάνει με διαχείριση ιδεών, ηθών, εθίμων κλπ, με ανανεωμένες και σύγχρονες ιδέες και διαφορετικές αντιλήψεις της νέας γενιάς.
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ, όλα τα μέλη συμφωνήσαμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συσφίξουμε τις σχέσεις του Συνδέσμου με τους νέους μας.

Ως ο νεότερος στο ΔΣ, εξελέγην "σύνδεσμος" μεταξύ Συλλόγου και νέων του χωριού.
Κατόπιν αυτού, αγαπητά παιδιά, σας καλώ σε συνεργασία για το καλό το δικό σας και του Συλλόγου μας. Εσείς θα επιλέξετε τι, που, πως πότε κλπ. Ο Σύλλογος είναι στη διάθεσή σας, αρκεί οι ενέργειές σας να βρίσκονται γενικά μέσα στα πλαίσια των σκοπών του.
Ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε καλές σχέσεις, ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου. Στηριζόμενοι σε γερά θεμέλια, ας αποδείξουμε ότι είμαστε φτιαγμένοι από την ίδια η και καλύτερη πέτρα, από αυτή των μεγαλύτερων πατριωτών αλλά και των προγόνων μας. Οι μεγαλύτεροι αποτελούν τον κορμό του δέντρου, που παίρνει τροφή από τις ρίζες και διοχετεύει τους χυμούς ψηλά στα κλωνάρια που είστε εσείς.
Ας μην αφήσουμε την ευκαιρία που μας προσφέρεται να πάει χαμένη. Σας περιμένω να συζητήσουμε όλα τα θέματα.


Με εκτίμηση

Νίκος Αρ. Τρουπής.


Εικόνες από το χωριό