Γεια σας,

πολύ ωραία η αλλαγή στην ιστοσελίδα του χωριού μας, ώστε να προσαρμόζεται στην συσκευή του χρήστη. Αν μου επιτρέπεται μια παρατήρηση: το ένθετο που υπήρχε πάνω δεξιά με τα ιστορικά γεγονότα της ημέρας είδα ότι το έχετε αφαιρέσει, μήπως να το ξαναβάλετε?Ήταν πολύ χρήσιμο τόσο για μας όσο και για τα παιδιά μας.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Ιωάννης Καγιούλης

(05.09.2013)

----------

Αγαπητέ πατριώτη,

ευχαριστούμε και εκτιμούμε την επικοινωνία σου με την ιστοσελίδα, καθώς και τα σχόλια σου. Χαιρόμαστε που σου αρέσει η μετάβαση στην νέα Fully Responsive πλατφόρμα και ευχόμαστε καλή πλοήγηση. Για το θέμα του module με τα ιστορικά γεγονότα, επειδή η ιστοσελίδα είναι σε έκδοση πειραματική (beta version) το εν λόγω module ή κάποιο άλλο αντίστοιχο είναι μη συμβατά. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι σύντομα οι δημιουργοί τους θα τα ενημερώσουν και θα μπορέσουμε να το εντάξουμε και πάλι στην ιστοσελίδα μας.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συνδέσμου

(09.09.2013)

----------


Καλημέρα αγαπητέ Γιάννη,

σε συνέχεια της τελευταίας επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι μετά από επικοινωνία μας με τον developer του module, καταφέραμε να λάβουμε τη συμβατή έκδοση του με την ιστοσελίδα μας, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμο από χθες 10.09.2013.
Σε ευχαριστούμε και πάλι για το ενδιαφέρον σου.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου

(11.09.2013)


Εικόνες από το χωριό