Στις 7.8.2009 έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Ηλίας Θεοδώρου Κουτσανδρέας, σε ηλικία 86 ετών, νοσηλευόμενος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως . Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο κοιμητήριο Τριπόλεως την επομένη 8.8.2009.

Ο Ηλίας είχε παντρευτεί τη Γεωργία Ιωάννου Λιατσοπούλου από το χωριό μας ( κόρη του Ζευκιλή ) και απέκτησαν δύο παιδιά, το Θοδωρή, επιτυχημένο επαγγελματία στην Τρίπολη και τη Νικολέτα. Από τα παιδιά τους ευτύχησαν να δουν  και 3 εγγόνια.

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.