Rousias_gamos Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως στο χωριό μας έγινε γάμος μετά από 17 χρόνια. Παντρεύτηκε ο  Χρήστος και η Μαρία, όπως γράφει η πρόσκληση που μας έστειλαν.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς τους για την επιλογή τους αυτή. Μακάρι το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλοι νέοι του χωριού μας.
.
Το ΔΣ του Συνδέσμου μας ευχαριστεί τους νεόνυμφους για την πρόσκληση που του έστειλαν και τους εύχεται κάθε ευτυχία στη ζωή τους, με αμοιβαία κατανόηση και να αποκτήσουν ότι επιθυμούν.
.
Ο τελευταίος γάμος στο χωριό ήταν πριν 17 χρόνια, της κόρης του Ηλία Λιατσόπουλου (Λιάζου) από τη δεύτερη γυναίκα του. ο προηγούμενος, πριν 25 περίπου χρόνια, ήταν του Γιάννη Π. Κουτσανδριά και οι 2 προηγούμενοι από αυτόν (που έγιναν την ίδια μέρα) ήταν του Γιώργου Λιατσόπουλου και του Γιάννη Μ. Ρουσιά.

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.