11.10.2009 Γάμος στο χωριό Χρήστου Κούλη - Μαρίας Ρουσσιά

Rousias_gamos Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως στο χωριό μας έγινε γάμος μετά από 17 χρόνια. Παντρεύτηκε ο  Χρήστος και η Μαρία, όπως γράφει η πρόσκληση που μας έστειλαν.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς τους για την επιλογή τους αυτή. Μακάρι το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλοι νέοι του χωριού μας.
.
Το ΔΣ του Συνδέσμου μας ευχαριστεί τους νεόνυμφους για την πρόσκληση που του έστειλαν και τους εύχεται κάθε ευτυχία στη ζωή τους, με αμοιβαία κατανόηση και να αποκτήσουν ότι επιθυμούν.
.
Ο τελευταίος γάμος στο χωριό ήταν πριν 17 χρόνια, της κόρης του Ηλία Λιατσόπουλου (Λιάζου) από τη δεύτερη γυναίκα του. ο προηγούμενος, πριν 25 περίπου χρόνια, ήταν του Γιάννη Π. Κουτσανδριά και οι 2 προηγούμενοι από αυτόν (που έγιναν την ίδια μέρα) ήταν του Γιώργου Λιατσόπουλου και του Γιάννη Μ. Ρουσιά.

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.