26-9-2009: Γάμος Γ. Αρβανίτη (εγγονού Γ. Σουλελέ) και Βασιλικής Κοκκίνη

Arvanitis_G_gamosΤο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009 παντρεύτηκε ο Γεώργιος Αντ. Αρβανίτης, γιος της Δήμητρας Γ. Σουλελέ,  μετά της δεσποινίδος Βασιλικής Γ. Κοκκίνη.
.
Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, στις 7 το απόγευμα, με την παρουσία πολλών συγγενών και φίλων του ζεύγους. Μετά το μυστήριο ακολούθησε ολονύχτιο γλέντι σε κέντρο των Πατησίων, με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι.
.
Ο Σύνδεσμος Σερβαίων και η ιστοσελίδα μας, εύχεται στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία και προκοπή στη ζωή τους, με πολλούς απογόνους. 

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.