30.1.2012 Απεβίωσε ο Μιχάλης Κ. Γκούτης σε ηλικία 82 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών στις 30/1/2012 ο Μιχάλης Κ. Γκούτης, και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την 31η Ιανουαρίου 2012 από το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Κοιμητηρίου Σχιστού στον Πειραιά και ώρα 3.30 μ.μ. 

 

 

Ο Μιχάλης ήταν το δεύτερο παιδί του Κων/νου Γ. Γκούτη και της Κυράτσως (Κυριακής) Μιχ. Σχίζα  Γιώργος και η Παναγιώτα δεν ζουν), και από μικρός ασχολήθηκε με το εμπόριο διατηρώντας κατάστημα για πολλά χρόνια μαζί με τον αείμνηστο και αγαπητό σε όλους ξάδελφο του Ηλία Λιατσόπουλο (Της Ελενίτσας) στο Κέντρο του Πειραιά.

 

Παντρεύτηκε την Ευστρατία Κουκουρίκου από την Αλεξανδρούπολη και απέκτησαν τη Μαρία. Ο Μιχάλης ήταν πολύ αγαπητός από όλους τους συγχωριανούς μας, εύχαρις πολύ κοινωνικός και ευγενής. Αγαπούσε πολύ το χωριό και μαζί με τον αδελφό του το Γιώργο είχαν πριν από πολλά χρόνια ανακαινίσει το πατρικό τους σπίτι.

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τη συμπάθειά του στην κόρη του Μαρία και στους λοιπούς συγγενείς του.

 

 

 

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.