20.01.2012 Απεβίωσε ο Θεόδωρος Παπαθωμόπουλος σε ηλικία 88 ετών

 

Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Α. Παπαθωμόπουλος σε ηλικία 88 ετών (γεννηθείς τον Ιανουάριο του 1924) την 20.01.2012 και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από το τρίτο νεκροταφείο Αθηνών, στις 21.01.2012 και ώρα 13:00. 
Ο Θεόδωρος ήταν το δεύτερο παιδί του Αναστάσιου Παπαθωμόπουλου (Τασού) και της Ελένης Δάρα (Νταρολένης), οι οποίοι είχαν επίσης τον Κωστάκη, τον Νίκο, το Λεωνίδα και την Ντίνα. 
Ο εκλιπών είχε παντρευτεί την Αγγελική, και απέκτησαν δύο απογόνους τον Τάσο, που έχει τρία παδιά και την Χρυσούλα που έχει αντίστοιχα δύο. 

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της.

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.