Νέος παπάς στο χωριό;
Μάθαμε πως ο αγαπητός μας πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Σωτήριος θα φύγει από το χωριό και θα πάει στο χωριότης γυναίκας του. Με χαρά όμως μάθαμε πως θα τον αντικαταστήσει νέος παπάς που ο παππούς και η γιαγιά της γυναίκας του είναι από του Σέρβου και τους Αράπηδες, έχουν σπίτι στο χωριό και πάνε κάθε καλοκαίρι. 
Αν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, εκφράζουμε τις ευχαριστείες μας στον παπα-Σωτήρη για ότι προσέφερε στο χωριό μας στα 10 περίπου χρόνια που λειτούργησε εκεί και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα του ενορεία. Επίσης καλωσορίζουμε το νέο παπά στο χωριό και του ευχόμαστε καλή διαμονή.Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.